Istoricul

„Fiind duminica, o zi de sarbatoare in familie, cu aceleasi intalniri in care mama mea facea o friptura la cuptor. Dar chiar in aceeasi zi cuptorul se strica si in lipsa unui tehnician in zona, am incercat sa il repar chiar eu. Inca imi amintesc satisfactia succesului meu si mandria pe care am avut-o reusind sa reunesc inca o data familia la aceiasi masa.”

Asa se naste aventura profesionala a lui Giorgio Garbin, creatorul marcii Garbin Professional Ovens.

Un cunoscut profesionist si un important cunoscator al design-ului italian, care astazi are o experienta de 30 de ani in sectorul productiei de cuptoare profesionale cu inalte performante de coacere in ceea ce priveste sectoarele de patiserie si gastronomie.

Tehnologia

Dupa treizeci de ani de experienta si noi colaborari semnate cu companii exclusiv italiene cunoscute în pietele lor de inovare si fiabilitatea lor, cu Garbin Industries, Giorgio Garbin a inceput un nou capitol in ceea ce priveste aspectele tehnice si de fabricație a produselor de marca Garbin Cuptoare profesionale, cu accent pe robustetea masinilor, un design unic integral „Made in Italy” componente si combinatia perfecta intre calitate si pret.

O echipa tehnica specializata cu experienta de zeci de ani de zile in domeniul cuptoarelor cu convectie si mereu implicata in gasirea de noi solutii inovatoare pentru a anticipa exigentele pietei. Si toate acestea datorita faptului ca noi am ajuns la concluzia ca un rezultat de inalta calitate da nastere unei deosebite atentii in alegerea materialelor.

Asamblarea si verificarea cuptoarelor sunt efectuate in noul stand de productie din sediul din Monteviale nr 6, unde avem si un banc de testare si de comparare cu majoritatea concurentilor din sector.

Reteaua de distributie

Cu o productie anuala care ajunge la 12.000 de unitati si cu o retea de distributie mondiala, compania a penetrat piata italiana si internationala afirmandu-se ca o marca inregistrata „made in italy” in masura de a exporta produsele Garbin in toata lumea.

Cu toata reteau sa de distribuitori si vanzatori in mai mult de 50 de tari, Garbin Industry Company este in masura sa ofere suport pentru vanzare, asistenta, instalare si informatii despre utilizarea propriilor produse.

Gama de produse

Cuptoarele Garbin sunt utilaje care deservesc sectoare din Patiserie si Gastronomie si se pot erija cu succes in buni tovarasi de munca ai bucatarilor si patiserilor.

Cuptoarele Garbin sunt protagonisti indispensabili in activitatile mici si mijlocii unde satisfac cu succes intregul ciclu productiv si sunt un adevarat suport in marile structuri ale bucatariei industriale.

Noua gama de cuptoare Garbin este acum considerata completa datorita unei game largi de accesorii.

Logistica

Expedieri rapide si complete pe piata italiana si internationala..

Suport Tehnic

Asistenta rapida si interventii prin reteaua noastra de distribuitori.

Cursuri

Organizam cursuri de perfectionare in domeniul tehnic si cursuri de bucatarie asistate de ai nostri „master chief’s” in sediul nostru din Monteviale si la cerere unde este cazul.