Comanda online

Alegerea produselor 
Navigati in meniul din partea stanga a paginii prin categoriile si subcategoriile de produse pana gasiti produsul dorit sau cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.
In cazul in care cunoasteti exact produsul pe care il cautati, il puteti identifica in categorii folosind optiunea „Cautare” din meniul din partea dreapta sus a site-ului.
Dupa ce ati identificat produsul cautat, apasati butonul „Adauga in cos” pentru a-l adauga in cosul dvs. de cumparaturi. Se specifica numarul de bucati, totalul general se calculeaza automat.

Cosul de cumparaturi
Pentru a definitiva lista produselor pe care doriti sa le achizitionati, puteti relua operatiunea de mai sus ori de cate ori doriti sa adaugati un nou produs in cosul dvs. de cumparaturi.
De asemenea, in pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa vizualizati produsele selectate, sa renuntati la unul din ele sau sa inlocuiti anumite produse inainte de a trimite comanda finala.
Pentru a sterge un produs bifati casuta aferenta produsului din prima coloana si apasati „x” – „Elimina acest produs”.
Pentru a mari sau micsora cantitatea pentru un produs apasati pe sagetile din dreptul cantitatii  si apoi apasati butonul  „Actualizeaza”. Valoarea comenzii se recalculeaza automat.

Finalizarea comenzii
Dupa alegerea tuturor produselor dorite, puteti finaliza si trimite comanda on-line folosind butonul rosu „La finalizare comanda”. Veti trece automat pe pagina unde trebuie sa introduceti detaliile de livrare:
Confirmarea si trimiterea comenzii semnifica faptul ca sunteti de acord cu toate conditiile mentionate in comanda dvs. (produse, cantitati, preturi).
Un reprezentant al firmei noastre va va comunica printr-un email sau telefon daca unele produse nu mai sunt disponibile.
Modul de plata si termenul de livrare sunt detaliate in capitolul MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE.